• Alles
 • (3)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (5)
  Natuur
 • (1)
  Kinderevenement

Teatime met Vivavoce!

zaterdag 17 oktober 15:00 uur

-

Natuurlijk brengt Teatime ons naar Engeland: Scones met jam, melk in de thee, cupcakes en fudge; De Engelsen zijn beroemd om hun innige relatie met thee en alles wat daar bij hoort. Maar Engeland is ook beroemd om haar rijke koor-traditie. Meerdere koren, verbonden aan kathedralen en college's, zijn wereldberoemd geworden door de hoge kwaliteit van hun uitvoeringen.

Zaterdagmiddag 17 oktober brengt Vivavoce een a capella programma in deze Engels traditie. Centraal in ons programma staat de Mis in G mineur van Ralph Vaughan Williams. Williams schreef deze mis in 1921 en bracht hiermee de oude liturgische traditie over naar zijn eigen moderne idioom. Het werk is geschreven voor 4 solisten en 8-stemmig koor. Daarnaast voert Vivavoce ook werken uit van Purcell, Pearsall en Mealor.

U bent van harte welkom in de onlangs gerenoveerde grote kerk op de markt in Wageningen. U kunt kaarten kopen via de website en bij onze vaste voorverkoop adressen. Vanwege de geldende corona regels vragen wij u te registreren bij aankoop van de kaarten. U kunt daarbij ook aangeven of u met meerdere leden uit hetzelfde huishouden komt. Mocht u of wij moeten afzeggen vanwege corona, dan betalen wij uw kaarten terug.

Vivavoce o.l.v. Jori Klomp

Zaterdag 17 Oktober, 15:00u

Grote Kerk

Markt 1

Wageningen

Voorverkoop:

Kaarten: 17,50 Euro

Website: www.vivavoce.nl

Columbus koffie/thee/delicatessen, Junusstraat 27A Wageningen,

Antiquariaat de Beschte, Bergstraat 22, Wageningen


deel deze activiteit

Locatie

Grote Kerk
Wageningen
Markt 1
6701cx


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden