• Alles
  • (1)
    Bijeenkomst
  • (1)
    Cursus-Workshop
  • (4)
    Kinderevenement

Introductiecursus Verbindende Communicatie

vrijdag 2 oktober 9:30 uur

Herken je dat? Dat je collega zijn werk niet op tijd af heeft en zij, als je haar erop aanspreekt, antwoordt dat je je niet zo druk moet maken? Dat je thuiskomt en je partner wilt vertellen hoe je dag was en hij dan gaat sporten, terwijl jij de vaatwasser in mag ruimen? Dat je tegen je zoon roept “Ik wil dat je nu gaat slapen!”, maar hij he-le-maal niet doet wat jij wilt?

Kortom, dat het lijkt of de boodschap die jij over wilt brengen niet aankomt bij de ander, soms zelfs irritatie opwekt en dat het resultaat al helemaal niet is zoals je hoopte?

In de introductiecursus Verbindende Communicatie ontwikkel je je communicatievaardigheden en leer je meer in verbinding te zijn met jezelf en met anderen. Je leert te zeggen wat jij nodig hebt, zodat de ander begrijpt waar het je echt om gaat. En je leert luisteren, zo dat je kan horen wat echt belangrijk is voor de ander. Je krijgt de mogelijkheid om te oefenen met jouw eigen situaties.

Wil je dit leren en binnenkort kunnen toepassen bij je kinderen, partner, vrienden of collega’s? Meld je dan snel aan voor de introductiecursus Verbindende Communicatie van 7 vrijdagochtenden.

Trainer: Suzanne Nederlof

Locatie: Wageningen

Data: 2, 9, 16, 30 okt/ 13, 20 nov/ 4 dec

Kosten: €295,- (inclusief koffie, thee en materiaal)

Deelnemers: minimaal 6 en maximaal 18.

Heb je interesse of weet je iemand die dat heeft? Mail dan naar EmpaTilya@gmail.com om je aan te melden of voor meer informatie.


deel deze activiteit

Locatie

uw eigen locatie
Wageningen
Droevendaalsesteeg 4
6700hb


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden