• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Theater
 • (2)
  Kinderevenement

38e LEEFfestival 'Ondersteboven'

zondag 5 juli 13:00 t/m 17:30 uur

LEEFfestival Ondersteboven maar weer present in 2020 op 5 juli

Op zondag 5 juli 2020 zullen muziek, zang, dans, beeldende kunst, acrobatiek en alle mengvormen hiervan te beleven zijn in de binnenstad van Wageningen. Het 38e LEEFfestival met als thema Ondersteboven vindt dan plaats in het centrum van Wageningen. Het LEEFfestival is gratis en vrij toegankelijk.

Ieder jaar tuigen de vrijwilligers van het LEEFfestival met een kleine investering een groots theater op. Zowel de bezoekers als artiesten en vrijwilligers zijn ieder jaar onder de indruk van wat er wordt neergezet. Artiesten worden gestimuleerd om het publiek actief te betrekken bij hun voorstelling en er wordt inmiddels ook al weer hard gewerkt aan nieuwe XXL spellen voor op straat. Kom, speel, geniet, kijk, laat u verrassen. Er valt voor iedereen wat te beleven.

Het LEEFfestival is een jaarlijks terugkerende straattheaterfestival in de binnenstad van Wageningen. De organisatie wil de drempel om cultureel actief te worden zo laag mogelijk maken en kiest daarom bewust voor een brede programmering, waarbij zowel professionals als amateurs vertegenwoordigd zijn. Tijdens het LEEFfestival worden er al enkele jaren LEEFensgrote spellen gespeeld. Zie voor meer informatie: www.leeffestival.nl.

De inschrijving voor acts is geopend. Zowel amateurs als professionals kunnen zich aanmelden via de site www.leeffestival.nl. Download het inschrijfformulier.
deel deze activiteit

Locatie

Binnenstad
Wageningen
Markt 1
6701cx


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden