• Alles
 • (1)
  Sport
 • (13)
  Inloop-Opendag
 • (6)
  Natuur
 • (1)
  Muziek

Inloopochtend Samengesteld Gezin Startpunt

woensdag 11 december 9:30 t/m 11:30 uur

Stiefgoed

Voor iedereen die te maken heeft met de ingewikkeldheden van een samengesteld gezin. Loop gewoon even binnen en drink een kopje koffie of thee mee. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. De ochtend wordt begeleid door Caroline Sleurink.

Ondanks de liefde lukt het 60% van de samengestelde gezinnen niet om een goede balans te vinden en valt uit elkaar. Dit is teleurstellend voor de (stief)ouders maar zeker ook voor de kinderen die dan opnieuw een scheiding meemaken. Daarom is het belangrijk om de uitdagingen en problematieken van een samengesteld gezin om te buigen naar een nieuw evenwicht in relatie en het gezin. Caroline Sleurink van Stiefgoed helpt stellen met een samengesteld gezin in haar praktijk naar balans, rust en harmonie in het gezin. Hiervoor heeft Stiefgoed een unieke en succesvolle aanpak ontwikkeld.

Stiefgoed is een landelijke organisatie met vestigingen in heel Nederland sinds 2012. Bijzonder is dat alle Stiefgoed professionals zelf ook een samengesteld gezin hebben. Stiefcoach Caroline Sleurink is eigenaar van de vestiging in Wageningen en hanteert de unieke werkwijze van Stiefgoed.

Voor meer info zie www.stiefgoed.nl/wageningen

Locatie: Startpunt: ’t Palet, Rooseveltweg 408A, Wageningen


deel deze activiteit

Locatie

't Palet
Wageningen
Rooseveltweg 408a
6707gx


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden