• Alles
 • (2)
  Algemeen
 • (10)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (5)
  Inloop-Opendag
 • (3)
  Cursus-Workshop

Babycafé

woensdag 9 oktober 10:00 - 12:00 uur

Karolina van de Laar

Elke tweede woensdag van de maand is er in de Inloopcentrum Markt 17 het Babycafé. Een inloopplek in samenwerking met de Bakermat en het Consultatiebureau voor ouders met kinderen van 0 tot ongeveer 16 maanden om elkaar te ontmoeten. Ook is er elke maand een speciaal thema wat aansluit bij het hebben van een baby. Tussen 10 en 12 uur is er koffie, thee, ruimte om luiers te verschonen of je kindje te voeden.

Wil je meer weten over de motorische ontwikkeling van je baby of wil je advies krijgen over wasbare luiers? Woensdag 9 Oktober is kinderfysiotherapeut Marilou Vorsselmans van Bewegen met je Baby te gast bij het Babycafé (bewegenmetjebaby.nl/). Ze komt een korte workshop geven over de ontwikkeling van baby’s van twee maanden (draaien) tot ongeveer één jaar (kruipen/lopen). Een maand later, op 13 November, komt Mieke Bovenschen van Kaatje Katoen (www.kaatjekatoen.nl/) om over wasbare luiers te vertellen en adviseren.

Voor meer info over thema’s en gasten kijk op: facebook.com/babyenkindercafemarkt17 of https://verloskundigenwageningen.nl/babycafe/.


deel deze activiteit

Locatie

Inloopcentrum Markt 17
Wageningen
Markt 17
6701cx


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden