• Alles
 • (3)
  Sport
 • (1)
  Theater
 • (5)
  Natuur
 • (3)
  Muziek
 • (5)
  Cursus-Workshop
 • (5)
  Kinderevenement

Schaakkampioenschap voor scholieren

zaterdag 18 januari 13:00 uur

Zaterdagmiddag 18 januari 2020 organiseert Schaakvereniging Wageningen het jaarlijkse schaakkampioenschap voor scholieren van Wageningse basisscholen. We hopen weer op vele enthousiaste deelnemers! Deelname is gratis. Plaats: De Vredehorst, Tarthorst 1, Wageningen.

Deelnemers spelen zeven partijen met 15 minuten bedenktijd per persoon per partij. Er wordt Zwitsers ingedeeld zodat iedereen al snel tegenstanders van zijn/haar eigen niveau krijgt. Medailles zijn er voor de nummers 1, 2 en 3 voor leerlingen uit de groepen 1 t/m 5 en leerlingen uit de groepen 6 t/m 8. Ook zijn er prijsjes te winnen via een prijsvraag. Voor iedereen is er een leuke herinnering.

Scholieren die vooraf willen trainen kunnen dat gratis op donderdag 9 en op donderdag 16 januari van 18.30 tot 20.00 uur bij SV Wageningen in De Vredehorst.

Scholen met ten minste vier deelnemers doen mee in het scholenklassement. De vier hoogst eindigende deelnemers per school tellen hiervoor mee. De winnende school krijgt de wisselbeker voor een jaar mee en er zijn bekers voor de scholen die op de eerste drie plaatsen eindigen.

De eerste school van het klassement plaatst zich voor de halve finales van het basisschool-schaakkampioenschap van de Oostelijke Schaakbond (OSBO) op zaterdag 21 maart 2020. Er zal dan in teams van vier worden gespeeld.

Inschrijven kan tot en met 16 januari bij Frans Bonnier, 0317-426363, jeugdschaakwageningen@hotmail.com. Zie ook onze website: http://svwageningen.nl/


deel deze activiteit

Locatie

De Vredehorst
Wageningen
Tarthorst 1Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden