• Alles
  • (2)
    Algemeen
  • (1)
    Bijeenkomst

Bezoek Wagenings Wijngoed

zaterdag 19 september 13:30 t/m 17:30 uur

Janet Mol

In de zomermaanden kunt u elke zaterdag en zondag van 13:30 - 17:30 uur terecht bij het Wagenings Wijngoed. Breng een aangenaam en coronaproof bezoek aan de wijngaard. Proef een glaasje wijn, of neem een fles mee voor thuis. En geniet van de prachtige plek op de Wageningse Berg: uniek, glooiend en beschut door de bomen.

Het wijngoed investeert veel tijd en aandacht in de ontwikkeling van de druivenstok en de druiven. De druiven worden biologisch geteeld, dus zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Gezonder voor het milieu én voor u. Bovendien is dat te merken aan rijkdom aan planten en dieren die we in de wijngaard tegenkomen. Zet uw stoel neer en droom weg. Of neem uw vrienden mee en bezorg ze een leuke middag, anders dan anders.

De wijngaard ligt dichtbij de Geertjesweg in Wageningen. U kunt parkeren tegenover Geertjesweg 55. Volg vervolgens het bospad circa 250 meter. De ingang van de wijngaard ligt aan de rechterkant, bij de kruising met de Scheidingslaan in het bos. Meer informatie op https://wageningswijngoed.nl/


deel deze activiteit

Locatie

Wagenings Wijngoed
Wageningen
Geertjesweg 55
6704pc


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden