• Alles
 • (15)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Natuur

Verbinden met jezelf - online serie

dinsdag 2 juni 10:00 - 11:30 uur

Elske Hoen

In deze roerige tijd, waarin allerlei dingen opeens niet zo vast en zeker blijken te zijn, worden we uitgenodigd om het leven anders te benaderen. We worden uitgenodigd om op onderzoek uit te gaan, flexibel te zijn en onszelf opnieuw uit te vinden.

Hoe meer we in het hier en nu en in verbinding met ons diepere wezen kunnen zijn, hoe lichter en gemakkelijker het leven wordt. Ook in een onzekere tijd als deze. Dat is iets dat we vaak niet zo geleerd hebben.

Vertrouwen, rust en ontspanning liggen niet in de buitenwereld. Die kun je vinden in jezelf. Voorbij het geratel van je hoofd en je analytische en overtuigende gedachten.

Verbinden met jezelf, met je lichaam en je innerlijke wereld, brengt je voor nu én de toekomst een stevige basis. En dan worden het niet-weten en de verrassingen in het leven vanzelfsprekend. Je creëert dan ruimte en vrijheid in jezelf, van waaruit je altijd rustig kunt antwoorden op wat er om je heen gebeurt.

Wil jij in deze roerige tijd meer vertrouwen en ontspanning creëren? Doe dan mee met deze online serie en beweeg mee naar binnen.

We gaan werken met meditatie, onderzoekend schrijven en kunstzinnige oefeningen.

Kijk op de website voor verdere informatie:

https://www.vitaalkunst.nl/aanbod-vitaalkunst/436-verbinden-met-jezelf


deel deze activiteit

Locatie

vitaalkunst
Wageningen
Nienke van Hichtumstraat 20
6708se


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden