• Alles
 • (2)
  Algemeen
 • (10)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (5)
  Inloop-Opendag
 • (3)
  Cursus-Workshop

Vriendschap in verf!

dinsdag 18 juni 13:00 - 15:00 uur

Liesbeth Barendse

Dinsdag 7 mei in de middag en woensdag 8 mei in de ochtend start er een schildercursus in de Buurtse Bocht in de cursusruimte van Liesbeth Barendse. We gaan 8 weken schilderen over vriendschap! Op lichtvoetige wijze, geïnspireerd door het impressionisme van onder andere Claude Monet en Berthe Morisot, verkennen we allerlei aspecten van vriendschap, in gedichten en verhalen en in onze ervaring ermee. De cursus zit vol met uitdagende en leerzame oefeningen alvorens er begonnen wordt met het echte schilderij!

De schilderkunst blijft het uitgangspunt, we kijken ook naar schilderijen waarin dit thema te ontdekken is. Uiteindelijk maken we ons eigen schilderij, waarin veel aandacht uitgaat naar compositie. Het mag een eerbetoon zijn aan een goede vriend(in), een portret of diegene helemaal ten voeten uit. Het kan ook juist iets aangeven over wat er tussen mensen gebeurt. Kijken vrienden samen naar de wereld, zijn ze iets aan het doen in die wereld, ontdekken ze deze, zijn ze stil bij een brandend vuur, of hebben ze misschien de slappe lach? Je kunt er alle kanten mee op. Sfeervol en licht zal het schilderij in elk geval worden!

Heb je zin in dit avontuur en schilder je graag in een kleine groep (maximaal 7 mensen) in een fijne sfeer? Voel je dan welkom! Voor meer informatie of opgeven stuur een mail naar liesbeth.barendse@planet.nl


deel deze activiteit

Locatie

Wijkcentrum Buurtse Bocht
Wageningen
Buurtseweg 3
6707ez


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden