• Alles
 • (15)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Natuur

Wobbelyoga voor kinderen

donderdag 12 december 16:00 - 17:00 uur

Nieuw bij Yoga en Trainingscentrum “De Weideblik” in Wageningen

Wobbelyoga voor kinderen

“De Weideblik” start op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 een workshop wobbelen voor jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar.

Wat is ‘Wobbelen’?

Wobbelen is speelse variant op de kinderyoga. De wobbelyoga wordt gegeven op het originele wobbelboard. De wobbel is een houten balansbord waarop allerlei leuke, speelse en uitdagende creatieve houdingen gedaan kunnen worden.

De wobbel stimuleert balans, kracht, concentratie, coördinatie en héél belangrijk fantasie en zelfvertrouwen.

Tijdens de wobbelles gaan de kinderen op avontuur. De yoga juf maakt gebruik van een thema bijvoorbeeld: seizoenen, dieren, vakantie etc.

Een kleine indruk van een les: Tijdens de les gaan de kinderen op avontuur naar het dierenwoud. Ze gaan brullen als een leeuw, sissen als een slang, stampen als een olifant en springen als een aapje. Er is voldoende ruimte voor het kind zijn/haar eigen inbreng. Daarnaast gaan we samenwerkingsoefeningen doen, uiteraard véél wobbelen, dansen, naar muziek of geluiden luisteren, plezier maken en een creatieve verwerking maken van het thema: ‘dierenwoud’.

Als laatste onderdeel volgt de favoriete eindontspanning. De kinderen luisteren naar een droomverhaal of een ontspannend muziekje in of op je zelfgemaakte veilige en knusse huisje (wobbel).

Kortom: een wobbelles is een lief en waardevol cadeau aan je kind om te groeien in zelfbewustzijn en het verbeteren van zijn/haar lichamelijke en emotionele ontwikkeling.

Informatie en aanmelden : 06-11 772 723 of info@deweideblik.nl

Yoga juf Carolien van Doorn : 06-53 425 356

Komen jullie ook gezellig wobbelen?


deel deze activiteit

Locatie

Yoga- en trainingscentrum De Weideblik
Wageningen
Bosweg 20
6704am


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden