• Alles
  • (1)
    Bijeenkomst
  • (1)
    Kinderevenement

Yoga in Pluktuin de Bosrand

woensdag 27 mei 9:30 uur

Binnen yoga mag helaas nog niet, maar buiten (mits met 1,5m afstand) wel weer! Voor liefhebbers van yoga en bloemen plukken organiseert Pluktuin De Bosrand in Wageningen een arrangement van Yoga in de buitenlucht met aansluitend een bosje bloemen die je zelf mag plukken en samenstellen. Een kopje zelf geplukte kruidenthee na afloop komt erbij als de Corona regels dat weer toelaten. Dit arrangement vindt plaats buiten op het grasveld in de pluktuin en duurt 1u15min. Neem een yogamatje, groot strandlaken of handdoek mee als 'matje' tijdens de yoga. Ook een dekentje is fijn voor als het wat frisser is. De les wordt verzorgd door yogadocente Ondine van de Rest en zal een mix zijn van Vinyasa flow yoga en Hatha yoga.

Dit arrangement in de buitenlucht kost 12,50 euro p.p. en is inclusief yogales en een bosje zelf geplukte verse bloemen. Thee erbij kost 2,50 extra.

Data: op woensdagmorgen om de week (27 mei, 10 juni, 24 juni, 8 juli, 22 juli, 26 augustus en 9 september) van 09.30-10.45u. Lessen zijn te volgen als losse lessen. Bij voldoende interesse zijn meer opties mogelijk.

Voor aanmelding en voor meer informatie mail naar: Ondine_vandeRest@yahoo.com.


deel deze activiteit

Locatie

Pluktuin de Bosrand
Wageningen
Dorskampweg Tegenover 15
6704


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden