• Alles
 • (7)
  Overig
 • (4)
  Sport
 • (8)
  Inloop-Opendag
 • (6)
  Natuur
 • (1)
  Kinderevenement

Zomertraining over natuurverbinding

zondag 5 juli 19:30 t/m zaterdag 11 juli 13:00 uur

Lian Kasper

Heb je zin in een week vol workshops over natuurverbinding? Maak jij je zorgen over klimaatverandering of andere grote maatschappelijke vraagstukken? Neem deel aan de iWEEK zomertraining over natuurverbinding, van 5 tot 11 juli!

Het is soms lastig om jezelf gaande te houden in de wereld, in het licht van alle negatieve informatie die op je af komt, bijvoorbeeld over het klimaat. Het kan zijn dat je uitcheckt, dat je je machteloos voelt of dat je juist gaat strijden tegen onrecht. Hoe houd je in deze tijd verbinding met jezelf, met anderen en met de omgeving? Hoe blijf je positief betrokken bij de wereld? In deze week geven wij jou tools om kracht uit jezelf te putten en uit verbinding met anderen en de natuur. Vanuit deze verbinding met de wereld is het makkelijker om te zien wat jij kunt bijdragen en hoe je vooruit kunt.

De training zal plaatsvinden in de natuurlijke omgeving van Wageningen, en door middel van online workshops. Op deze manier kunnen we elkaar op een veilige manier ontmoeten, waarbij we 1,5 meter afstand bewaren. De training is open voor mensen van alle leeftijden. De gesproken taal is Engels. Schrijf je in voor maandag 22 juni via het google formulier wat op onze website te vinden is. De link naar het programma kan je daar ook vinden. https://www.otherwisewageningen.nl/en/otherwise/News-and-Agenda/IWEEK-Training-2020-A-Journey-From-I-to-We.htm

OtherWise Wageningen is een stichting die activiteiten organiseert over duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid. We geloven dat een duurzame levenshouding kan ontstaan doordat we ons op een andere manier leren verhouden tot elkaar, tot onszelf en tot de natuur.


deel deze activiteit

Locatie

Omgeving Wageningen en Online
Wageningen
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden