WerkWiel Wageningen

dinsdag 11 oktober 9:30 - 11:30

Op 30 augustus start WerkWiel Wageningen weer met de wekelijkse bijeenkomsten op de dinsdagochtend. Iedere week organiseert WerkWiel Wageningen een netwerkochtend of workshop voor ieder die anderen wil ontmoeten rondom werk.

Ben je werkzoekend, of zelfstandige zonder collega’s, mis je het contact met collega’s of wil je uitwisselen over jouw onderwerpen rondom werk, je situatie of wat dan ook, dan is WerkWiel Wageningen wat voor jou. WerkWiel Wageningen is een open groep die op de dinsdagochtend in de kantine van de sporthal de Vlinder bij elkaar komt. De situatie van de deelnemers is verschillend. Werkzoekend, net zonder baan, of juist alweer langer zonder betaald werk. Oriënterend op ander werk, of een andere richting, wel werk maar er niet tevreden mee of niet op de juiste plek, of niet het werk waarvoor opgeleid. Weer een ander heeft een eigen bedrijf en wil graag anderen ontmoeten rondom werk. Ook kan het zijn dat de arbeidsmarkt wat verder weg is komen te staan en of dat iemand komt voor ontmoeting en inspiratie of een specifieke workshop.

De kerngroep organiseert de ochtenden en zorgt er voor de koffie en de thee. De workshops zijn ofwel gericht op een thema rondom werk, werk zoeken, ofwel gericht op persoonlijke ontwikkeling. Met enige regelmaat is de netwerkochtend in de vorm van een wandeling. Het aanbod aan workshops varieert. Voorbeelden zijn een schrijfochtend, een workshop over vrijwilligerswerk, een workshop over het effect van kleurgebruik op de impact die je hebt, een verhaal van een ondernemer over zijn of haar bedrijf en de start ervan. Soms pakken we op een netwerkochtend er voor de variatie inspiratiekaarten bij. Dat leidt geregeld tot boeiende gesprekken, nieuwe inzichten of gerichte acties. Er is dus een grote verscheidenheid in de onderwerpen.

De ochtenden beginnen om 9.30 uur, inloop vanaf 9.15 uur. Na een korte introductie start het programma, de workshop of de netwerkochtend. Bij de netwerkochtenden kun je vragen, wensen inbrengen en daarover met iemand in gesprek gaan. De ochtenden zijn vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig.

De bijeenkomsten van WerkWiel Wageningen zijn in de kantine van sporthal de Vlinder (Hollandseweg 7b) in Wageningen. We starten om 9.30 uur en eindigen om 11.30 uur. Tijdens de ochtenden is er koffie of thee te koop voor € 1,00.

Meer informatie over WerkWiel Wageningen vind je op de website www.werkwiel.wordpress.com.of de LinkedIn account van Werkwiel. Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van het programma dan kun je je hiervoor aanmelden bij Werkwiel@gmail.com

We zien je graag bij WerkWiel Wageningen op 30 augustus of een andere keer! Heb je een idee voor een workshop of wil je een workshop geven, dan horen we dat graag van je.

Locatie