Open dag bij Theater Tegendraads en Dagbesteding Midden Nederland

zaterdag 15 oktober 2022 13:00 tot 15:00

Op 15 oktober opent Dagbesteding Midden Nederland haar deuren. Deze dag laten we zien wat we doen en waar we allemaal in huis hebben.

Onze drie groepen staan paraat om je mee te nemen in hun wereld.

Theater Tegendraads biedt sinds 2018 dagbesteding voor mensen met een beperking. Op maandag, dinsdag en woensdag maken we theater in de breedste zin van het woord. 

De spelers ontwikkelen zich in de disciplines waar ze affiniteit mee hebben zoals spel, dans, muziek en zang of een combinatie hiervan.

Met onze spelers werken we aan grote en kleine projecten. Denk bijvoorbeeld aan een voorstelling voor in het theater. Of een liedje op aanvraag, zoals laatst bijvoorbeeld voor het programma van Paul de Leeuw of in het programma Holland’s Got Talent. Of een eigen film, compleet met première!

Omdat de afgelopen 2 jaar film en fotografie meer en meer een belangrijke plek hebben ingenomen, werd het tijd dit gedeeltelijk los te koppelen om het verder te kunnen ontwikkelen.

En zo is er op donderdag een nieuwe tak van onze dagbesteding ontstaan, Zoom In! 

Hoe gaaf is het om je te ontwikkelen in het maken van video’s en foto’s? Te leren hoe je beelden bewerkt? Te ontwerpen in opdracht of te creëren vanuit je eigen creativiteit? Supergaaf denken wij! Dus ligt hier jouw passie? ‘Klik’ dan nu bij ons aan!

Onder hetzelfde dak als Theater Tegendraads en Zoom In, bevindt zich onze ‘botenloods’. Hier werken we met mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, aan het renoveren van bootjes.

Samen met de cliënten wordt er een plan gemaakt en worden alle stappen besproken. Dit zonder haast zodat er nieuwe vaardigheden kunnen worden aangeleerd.

Bij deze dagbesteding ontvangen wij per dag een groep van maximaal 6 personen, dit zodat wij een goede begeleiding kunnen garanderen.

We nemen je aan de hand mee zodat jij je kunt ontwikkelen in alle technische vaardigheden die nodig zijn voor het opknappen van een boot. 

Wil jij met ons kennismaken? Kom dan op 15 oktober langs op de Betsy van Goorstraat 17 in Wageningen. Je bent welkom van 13:00 tot 15:00. 

Er zijn optredens en leuke workshops!

Locatie