Afbeelding
Locatie

Gespreksgroep Rouwverwerking

dinsdag 13 december 2022 13:00 tot 15:00

Valt het je zwaar om de draad weer op te pakken na het overlijden van een dierbare naaste? En voelt het na langere tijd nog moeilijk om het verlies te aanvaarden? Je bent niet de enige die daarmee worstelt. Het kan helpen om er met anderen over te praten. Daarvoor is de gespreksgroep Rouwverwerking van Solidez Buurtmaatschappelijk Werk.

Omgaan met verlies

In 7 bijeenkomsten staan het uitwisselen van ervaringen, elkaar steunen en het geven van eventuele tips centraal. Ook komen er verschillende thema’s aan bod zoals ‘de verschillende emoties bij het rouwproces’, ‘reacties van de omgeving na het overlijden’ en ‘hoe om te gaan met speciale dagen’. Er wordt gebruik gemaakt van creatieve werkvormen en er is aandacht voor ‘wie of wat is je tot steun’, ‘krachtbronnen’ en ‘hoe verder ná het verlies’. Heb jij een partner verloren en heb je behoefte om je ervaringen te delen?

Start Bijeenkomsten

Op dinsdagmiddag 13 december van 13.00 – 15.00 uur start in Huis van de Wijk de Nude, Kortestraat 2, onder begeleiding van twee maatschappelijk werkers deze gratis gespreksgroep rouwverwerking. De andere data zijn: 20 december, 10 en 24 januari , 7 en 14 februari en de laatste bijeenkomst is op  28 februari 2023. Er is plaats voor maximaal 10 personen. Voorafgaand maken we graag eerst kennis met je om jouw wensen inventariseren en na te gaan of deze gespreksgroep aan je verwachtingen voldoet.

Informatie en aanmelden

Bel of mail met Solidez Buurt Maatschappelijk Werk via Sonia van der Heijden, 06 10 25 86 77 of s.vanderheijden@solidez.nl of Pieternel Geurts 06 22 18 06 17 of p.geurts@solidez.nl

Voor begeleiding  na verlies van een naaste, anders dan een partner, kun je ook contact opnemen met bovenstaande contactpersonen.

www.solidez.nl

Locatie