benefietconcert gelderse klarinetstudio voor musicians without borders - Al het nieuws uit Wageningen en omstreken
Benefietconcert Gelderse Klarinetstudio 2018
Benefietconcert Gelderse Klarinetstudio 2018 C. Hoepman

benefietconcert gelderse klarinetstudio voor musicians without borders

vrijdag 16 december 2022 19:15 t/m 20:15

Ruim dertig klarinettisten van de Gelderse Klarinetstudio spelen op vrijdag 16 december a.s. een benefietconcert in de Oude Jan te Velp. De klarinettisten staan onder leiding van Corien Hoepman en spelen in wisselende bezettingen kerstmuziek in verschillende stijlen. De jongste deelnemers zijn 9 en de oudste bijna 80 jaar. Met hun muziek willen ze niet alleen u een fijn kerstgevoel geven, maar ook geld inzamelen voor de organisatie “Musicians without Borders”. Dit is een internationale organisatie die de kracht van muziek inzet om etnische, religieuze en politieke verschillen te overbruggen en de wonden van oorlog en conflict te helen. Een mooie kerstgedachte toch? Wilt u samen met de klarinetleerlingen “Musicians without Borders” steunen, kom dan naar de Oude Jan om u onder te dompelen in de kerstklanken van het klarinetorkest en draag bij aan dit goede doel. U bent van harte welkom. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de “Vrienden van de Oude Jan” die speciaal voor dit goede doel deze prachtige kerk ter beschikking stellen.

Aanvang:                 19.15u

Ontvangst:              vanaf 18.45u

Locatie:                     De Oude Jan, Kerkstraat 56 Velp

Toegang:                  gratis; vrijwillige bijdrage middels collecte of online fundraiser

Meer informatie:   www.gelderse-klarinetstudio.nl