Wageningen viert Kerst! - Al het nieuws uit Wageningen en omstreken

Wageningen viert Kerst!

vrijdag 16 december 2022 19:30 t/m 20:45

Op vrijdagavond 16 december viert Wageningen Kerst! Tijdens het concert maken we een gezamenlijke reis vanuit het donker naar het licht. Het is een reis waarin verschillende kunstvormen en leeftijden samenkomen en waarin de verbondenheid in Wageningen centraal staat.

Vocaal Ensemble Vivavoce werkt samen met voormalig stadsdichter Ivanka de Ruijter, leerlingen van Basisschool De Zwaneridder, de Wageningse Studenten Koor en Orkest Vereniging (WSKOV) en organist en voorvechter van het Wageningse orgel Gonny van der Maten.

Het laagdrempelige programma bevat muziek, spoken word, samenzang en de schoolkinderen participeren onder leiding van Ivanka de Ruijter met eigen werk. Wageningen viert Kerst is een beleving voor het hele gezin!

Het concert wordt ondersteund door de Wageningse winkeliers-vereniging (SOW) en is onderdeel van de kerstmarkt, die in dit weekend voor Kerst wordt gehouden. Wageningen viert Kerst werd voor het eerst uitgevoerd in 2019. Na de gedwongen pauze door COVID,  zetten we deze traditie door en verwelkomen we alle geïnteresseerde Wageningers graag in de Grote Kerk!

Vivavoce, o.l.v. Jori Klomp

Met medewerking van:

Groep 7 van Basisschool De Zwaneridder

WSKOV – Wageningse Studenten Koor en Orkest vereniging, o.l.v. Dennis Broeders

Ivanka de Ruijter – Voormalig stadsdichter

Gonny van der Maten – Organist

Toegang: 10 Euro

Jongeren tot 16 jaar: 5 Euro

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.vivavoce.nl, 

En bij:

Boekhandel De Beschte, Bergstraat 22, Wageningen

Columbus koffie/thee/delicatessen, junusstraat 27a, Wageningen

Locatie