Indoor Cycling Endurance Trainingen

woensdag 21 december 19:30 - 21:30

In de winterperiode verzorgt Sportcoaching Wageningen Indoor Cycling Endurance Trainingen. De trainingen vinden plaats bij Sports Centre De Bongerd. Tijdens deze serie indoor cycling trainingen werk je gericht aan je duurvermogen, zodat je in het voorjaar met een goede basis kunt beginnen aan het nieuwe fietsseizoen.

Voor wie?

Iedere beginnende of ervaren recreatieve fietser die in de winterperiode zijn/haar duurvermogen wil verbeteren, kan aan de training meedoen. Tijdens de trainingen krijg je informatie over verschillende sport- en trainingsgerelateerde onderwerpen.

Wat heb je nodig?

Wil je het meeste rendement uit deze trainingen halen, dan is het handig dat je beschikt over de resultaten van een (recente) maximale inspanningstest.

Wanneer?

De trainingen zijn op woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur in de periode van 2 november 2022 t/m 15 maart 2023.

Waar?

De trainingen vinden plaats in de Bike studio van Sports Centre De Bongerd in Wageningen.

Meedoen?

De trainingen worden georganiseerd door Sportcoaching Wageningen en zijn toegankelijk voor iedereen. Per training is er een maximum van 30 deelnemers. Je kunt je voor een losse training of voor de hele reeks aanmelden.

Voor een losse training betaal je € 13,00. Je kunt ook een seizoenskaart aanschaffen (= 19 trainingen). Daarvoor betaal je € 219,00.

Daarnaast kun je ook een 4- of een 8-trainingenkaart aanschaffen. Een 4-trainingenkaart kost € 47,00 en voor een 8-trainingenkaart betaal je € 94,-.

Kijk voor meer informatie op de website van Sportcoaching Wageningen of neem contact op via mail

Locatie