Dansen met een lichtjesslang
Dansen met een lichtjesslang cursist Muziekcentrum Harlekijntje

Sfeervolle wintercursus bij Muziekcentrum Harlekijntje

zaterdag 3 december 9:50 - 10:30

Muziek-op-Schoot voor (groot)ouder met een baby of peuter. In deze sfeervolle wintercursus doen we muzikale activiteiten rond om sinterklaas, kerst en vanaf januari over sneeuw, koud handjes en sleetje rijden. Schuitje varen in de stoomboot, kerstboompjes versieren met ballen en lichtjes en een vuurwerkdans met gekleurde sjaaltjes. December is een prachtige maand voor liedjes, dans, bewegingsspel en geluidenspel.In januari hopen we op wat echte sneeuw, maar we kunnen sowieso op kleedjes sleetje rijden en de sneeuwvlokjes laten dansen.De wintercursus bestaat uit 10 lessen en loopt van 18 november tot de eerste week van februari. In de kerstvakantie zijn er geen lessen.Op zaterdag zijn er drie groepen:
baby’s/dreumesen 9 - 9.40 uur,
jonge peuters van 9.50 - 10.30 uur en
oudste peuters van 10.40 - 11.20 uur.
Ook op woensdag-, donderdag-, en vrijdagochtend.
Informatie en aanmelden op www.harlekijntje.nl