Bezoekers kunnen een keuze maken uit ons ruime aanbod
Bezoekers kunnen een keuze maken uit ons ruime aanbod onbekend

Voorjaars kleding- en speelgoedbeurs

zaterdag 1 april 2023 9:30 t/m 12:00

De winter is voorbij en het voorjaar laat zich alweer zien, een goed moment om de kledingkasten op te schonen. Zijn uw kinderen uit hun oude zomerkleren gegroeid? Kom dan op zaterdag 1 april tussen 09.30 en 12.00 uur  naar de jaarlijkse voorjaarskleding- en speelgoedbeurs! Deze wordt gehouden in het schoolgebouw van de Nijenoord en de Johan Friso school aan het Hooilandplein in Wageningen (Noord-West). Van de opbrengst is 25% bestemd voor beide scholen.

Op onze beurs kunt u behalve te klein geworden kleding ook te klein geworden fietsen en overbodig geworden speelgoed, spellen en boeken te koop aanbieden. U dient hiervoor wel een verkoopnummer aan te vragen. Zijn uw kinderen toe aan een nieuwe zomeruitzet of speelgoed? Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd voor onze beurs!

Iedereen is tussen 09:30 en 12:00 uur welkom om te neuzen tussen de kledingrekken en een keuze te maken uit de aangeboden kleding in maat 92 t/m 176. Door onze strenge voorselectie is het aanbod van goede kwaliteit. Aangeboden worden jassen en zomerkleding,  sportkleding, binnen- en buitenspeelgoed, kinder- en jeugdboeken, (computer-)spelletjes, sport- en wandelschoenen, kinderfietsen, fiets- en autostoeltjes, etc.. 

De toegang is gratis. Houdt u er alstublieft rekening mee dat u bij ons niet kunt pinnen! U wordt verzocht zoveel mogelijk gepast te betalen.

Gezien de beperkte ruimte mogen buggy’s en kinderwagens niet naar binnen.

Tassen worden bij de ingang ingenomen. Tip: neem een vouwkrat mee!

Tussen 9.30 en 11.00 uur zullen we werken met tijdsloten, het laatste uur is vrije inloop. Reserveer dus tijdig via onze website een tijdslot.

Kijk voor alle informatie betreffende de beurs op onze website www.kinderkledingbeurswageningen.nl 

Locatie