Afbeelding
Stedelijke Muziekvereniging "De Harmonie" Wageningen - Simone

Avondconcert in de Grote Kerk

zaterdag 15 april 2023 20:00 tot 22:00

Geniet van het Avondconcert in de Grote Kerk op de Markt in Wageningen. Tijdens deze avond spelen we stukken die speciaal geselecteerd zijn voor de ambiance van de kerk. Op het programma staan werken van onder anderen Bach, Shostakovitch en Hans Zimmer. Ook het verhaal van “De Rattenvanger van Hamelen” zal muzikaal voorbij komen. Naast het harmonieorkest zal het saxofoonorkest ook optreden. Sopraan soliste Doeschka van Ginkel zal samen met het orkest een paar prachtige liederen ten gehore brengen, zoals werken van Puccini en Grieg. Het belooft een bijzondere avond te worden! 

Voor meer informatie en kaarten kijkt u op www.harmoniewageningen.nl

Locatie