Kum Nye Tibetaanse yoga
Kum Nye Tibetaanse yoga License: Creative Commons Zero

tibetaanse yoga kum nye ervaar meer rust in je hoofd en meer contact met je lichaam

vrijdag 21 april 11:00 - 12:30

Verlang je naar diepe ontspanning en rust? Wil je je gezond en fit voelen? Zoek je een manier om minder in je hoofd te leven en meer je hart te openen?

Maak kennis met Kum Nye Tibetaanse yoga

Op 10 februari begint in Wageningen een serie van 9 lessen van de Tibetaanse yoga Kum Nye. De lessen vinden plaats op vrijdagochtend van 11.00 tot 12.30 2e Kloostersteeg (zaal Yogaschooltje). Belangstellenden kunnen een gratis kennismaking les komen volgen.

 

Door Tibetaanse yoga (Kum Nye) worden we ons bewust van ons lichaam en wat we voelen.   Door het aandachtig uitvoeren van verschillende houdingen, bewegingen, ademhalingstechnieken, meditaties en vormen van zelfmassage wordt de energie in ons lichaam gestimuleerd en gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Dit zorgt ervoor dat we ons mentaal en fysiek ontspannen en openen. Door deze integratie van lichaam en geest is de ontspanning door Kum Nye sterker en blijvender dan het prettige gevoel dat gewone lichamelijke oefeningen oproepen. Met het beoefenen van Kum Nye ontwikkel je op een natuurlijke wijze innerlijke rust. Het kan je helpen om je evenwichtiger en gezonder te voelen, meer van het leven te genieten en het leven te waarderen.

 Kum Nye yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie.

Vanaf 10 februari tot de meivakantie zijn er 9 lessen. De eerste les is een gratis proefles. 9 lessen voor € 100,-. Voor minima en studenten gelden andere tarieven. Later insteken is mogelijk. Heb je interesse? Graag van tevoren aanmelden bij:

Karin@tibetaanseyogawageningen.nl 

De inkomsten zijn ‘non profit’ en komen geheel ten goede aan de instandhouding van de Tibetaanse cultuur. De lessen worden gegeven onder auspiciën van het Nyingma Centrum Nederland.

 

Locatie