Kippiekip legt een ei voor de paashaas
Kippiekip legt een ei voor de paashaas Ineke Jansonius

Pasen met Kippiekip

vrijdag 7 april 2023 10:00 t/m 11:30

Peuters en Kleuters in het Wild organiseert op vrijdag 7 april van 10.00-11.30 uur een paasactiviteit in Arboretum Belmonte.

Luister naar het verhaal van Kippiekip die een ei zoekt voor de paashaas. Ga mee op zoek naar het ei en ontmoet de dieren die je wel óf niet kunnen helpen. Een avontuur waarbij we het voorjaar in het arboretum beleven. Als we Kippiekip en de paashaas goed helpen, hebben ze vast ook eieren voor ons!

Pasen met Kippiekip is een ouder-kind-activiteit voor peuters en kleuters. Natuurlijk mag je ook met Opa, Oma of de buren komen. Deelname met 1 kind kost € 9,00, inclusief thee en eieren. Bij meer kinderen korting en declareren bij het ‘’Ik doe meefonds’’ is mogelijk.

Bij voldoende belangstelling komt Kippiekip ’s middags nog een keer.

Meld je uiterlijk 5 april aan via https://spelonknatuurbeleven.wordpress.com/peuters-in-het-wild/

Locatie