Afbeelding
https://www.bridge.nl/kennisbank/pr-materiaal-start-met-bridge/

Start met bridge!

woensdag 10 mei 13:30 - 16:00

Start met bridge!

Voor iedereen die overweegt te leren bridgen en snel wil spelen op een club is er nu goed nieuws. Op 22 februari 2023 start Bridge Club Sans Fumeurs met een cursus, gebaseerd op de nieuwe methode ‘Start met bridge’.

Bridge opent een hele nieuwe wereld Bridgen is populair. In Nederland spelen meer dan 300.000 mensen bridge. Nog eens vier keer zoveel mensen overwegen het. Bridge ‘grijpt’ je snel en het is verslavend leuk. Dat is niet gek, want er gaat letterlijk én figuurlijk een wereld voor je open. Bridgen kan namelijk altijd en overal. Het is een wereldsport met internationale spelregels, je kunt dus zelfs op vakantie en online bridgen.

Sociaal, voor iedereen Ook figuurlijk opent bridge je wereld. Je bouwt een levendig sociaal netwerk waarvan je nog jaren plezier hebt. Zeker wanneer je ook nog eens bij een club gaat spelen, waar je veel mensen ontmoet. Het mooie van een sport als bridge is dat je lang kunt blijven spelen. Bridge kent vrijwel geen drempel, ook niet financieel. Het is voor iedereen.

Snel op een club van start! Bridge is niet alleen gezellig, het scherpt je geest en houdt je fit. Zoals bij alle sporten is het belangrijk dat je de basisbeginselen goed beheerst. Door alle aspecten die bridge zo interessant maken, heb je het niet in een uurtje volledig onder de knie. Toch willen de meeste bridgecursisten liefst direct met en tegen anderen spelen. Speciaal voor hen heeft de BridgeBond de methode ‘Start met bridge’ ontwikkeld. Begin je op een wat latere leeftijd met bridge en wil je snel bij een club aansluiten? Dan is dit de cursus voor jou. We starten binnenkort, in de buurt.

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten over bridgen? Kijk op de website https://7035.bridge.nl/ voor de startdatum of bel met de bridgetelefoon van BC Sans Fumeurs 0621247008 of mail naar bridgecursuswageningen@gmail.com

In 12 lessen leer je bridgen op woensdagmiddagen van 13:30 -16:00 uur op locatie Marijkeweg 23, (Korfbal Vereniging Wageningen). Kosten € 75,-  (exclusief theorie en werkboek).

Locatie