Beeldmerk Fiddler on the roof - Sempre Sereno
Beeldmerk Fiddler on the roof - Sempre Sereno Pr-cie Sempre Sereno

Sempre Sereno brengt de musical ‘Fiddler on the Roof (Anatevka)’

zaterdag 27 mei 20:00 - 22:45

Sempre Sereno brengt de musical ‘Fiddler on the Roof (Anatevka)’

Fiddler on the Roof vertelt het verhaal van de Joodse melkboer Tevye, zijn gezin en de andere bewoners van het Russische dorpje Anatevka. Een dorpje waar al eeuwenlang wordt vastgehouden aan regels, gebruiken en... tradities!

Tijdens het stuk volgen we Tevye terwijl hij te maken krijgt met verschillende situaties en daarbij behorende keuzes. Keuzes die hem doen breken met de voor hem en Anatevka zo belangrijke tradities. Tevye’s drie oudste dochters zijn op huwbare leeftijd en zullen zoals de traditie het wil door Yente, de koppelaar van het dorp, aan een passende man worden uitgehuwelijkt. Echter blijkt dat zij, ieder voor zich, andere keuzes maken. 

Ondertussen krijgt het dorp te maken met invloeden van buitenaf: de Russische tsaar krijgt steeds meer grip op de Joodse gemeenschap en aanhangers van andere religies en culturen doen hun intrede. Hierdoor wordt de rust in het ooit zo vreedzame Anatevka verstoord. Wat zal dit betekenen voor Tevye en zijn familie?

Kaarten nu verkrijgbaar

Sempre Sereno staat op 24, 25, 26 en 27 Mei met ‘Fiddler on the roof’ in Theater Junushoff in Wageningen. De productie staat onder regie van Samantha Janssen en de muzikale leiding van Richard FitzHugh. 

Kaarten zijn te koop via www.sempresereno.nl of 0317 420 460

Voorstellingen: 

Woensdag 24 Mei – 20.00 uur (première)

Donderdag 25 Mei – 20.00 uur

Vrijdag 26 Mei  – 20.00 uur

Zaterdag 27 Mei  – 14.00 uur (matinee)

Zaterdag 27 Mei -  19.00 uur

Kaartprijs:

Regulier € 21,00

Scholieren en Studenten € 16,00

Kinderen t/m 12 jaar € 11,00

Locatie