workshop over water door weaving realities collective
workshop over water door weaving realities collective workshop weaving realities collective

Performance en workshop Beelden op de Berg 12

zondag 18 juni 2023 14:01 tot 16:01

De voorbereidingen voor de 12e editie van Beelden op de Berg zijn in volle gang. De tentoonstelling, getiteld ‘Heksenkruid. Decolonising Botany’, vestigt de aandacht op onderbelichte verhalen over gebruik en misbruik van planten, bomen en natuur vanuit een niet-Eurocentrisch perspectief.

Nieuwsgierig naar de komende editie van deze beeldende kunsttentoonstelling?

Zondagmiddag 18 juni 2023 vindt er in het Belmonte Arboretum (Wageningen) een event plaats als teaser voor de 12e editie van de tentoonstelling. Twee van de deelnemende kunstenaars zullen de bezoekers verrassen met een performance en met een workshop.

De performers The Water, The Soil, The Jungle III van de Turks-Nederlandse kunstenares Müge Yilmaz duiken op onverwachte plekken op in het Belmonte Arboretum.

Het kunstenaarscollectief Weaving Realities geeft de workshop ‘Thinking - Feeling with a Living Earth’, vanuit de vraag of water een rol kan spelen om onze relatie met de wereld te veranderen?  Duur 60 minuten. Wil je meedoen aan de workshop? Meld je aan via info@beeldenopdeberg.nl  Er is een maximum van 20 deelnemers. En neem je waterflesje mee!  Aanvang 14.30 uur. Verzamelen bij het koetshuis in het arboretum.  Adres: Belmonte Arboretum, Generaal Foulkesweg 94-A, 6703 DS Wageningen

Locatie