Burgemeester Floor Vermeulen overhandigt een ingelijst huurcontract van de tennisvereniging als lustrum cadeau aan vice-voorzitter Jacco van der Gaag.
Burgemeester Floor Vermeulen overhandigt een ingelijst huurcontract van de tennisvereniging als lustrum cadeau aan vice-voorzitter Jacco van der Gaag. Corine in 't Anker

NVLTB viert haar 100 jarig bestaan

19 juni 2022 om 20:11 Achtergrond Deel je nieuws

WAGENINGEN Het was afgelopen zaterdag 18 juni groot feest bij tennisvereniging NVLTB. Waarom? Op deze dag vierde de vereniging haar 100 jarig bestaan, wat officieel op 9 februari 2021 plaatsvond en nu, na enige COVID-vertraging, georganiseerd kon worden door de lustrumcommissie. De feestelijke en zeer zonnige dag begon met een reünistenlunch, waar oud-leden samen met huidige leden herinneringen op konden halen. Tijdens de receptie in de middag werd de tennisvereniging in het zonnetje gezet, met speeches van burgemeester Floor Vermeulen, algemeen KNLTB directeur Erik Poel en oud-voorzitter Henk le Grand. Ook werd het lustrumboek ‘Voor de bloei van het lawn-tennisspel: Een eeuw NVLTB’ gepresenteerd, wat door Rik Nijland is geschreven speciaal ter ere van het lustrum. Na het officiële gedeelte konden alle aanwezigen genieten van een demonstratiewedstrijd op top-niveau, verzorgd door Alban Meuffels en Ruud Vis. De NVLTB jeugd liet zich graag hierbij inzetten als ballenjongens en -meisjes. Tijdens het spel nodigden de top-tennissers de jeugd spontaan uit om ook mee te spelen. Hierdoor hadden alle aanwezige kinderen de mogelijkheid om samen met Alban of Ruud te dubbelen. Een hele ervaring natuurlijk! In de avond gingen na een hapje en een drankje ook nog even de voetjes van de vloer, onder begeleiding van DJ Ivo en DJ Nicole. Al met al kijken we terug naar een geslaagde lustrum viering en kijken we met enthousiasme vooruit op de komende 100 jaar.

De lustrumcommissie bij de ingang van het sportpark, met (vlnr) Erwin Bosman, Gijs Elkhuizen, Jacqueline Annema, Nicole Langeveld, Ton Olthof en Mandy Teurlincx-Velthuis.
advertentie
advertentie