Start nieuw seizoen postzegelvereniging

4 september 2021 om 14:01 Lokaal Deel je nieuws

Op maandag 13 september houdt Filatelistenvereniging Wageningen haar seizoenstart. Tijdens deze bijeenkomst is er een veiling met 90 kavels. De 1,5 meter afstandsregel maakt op dit moment de komst van twintig mensen mogelijk. We werken met een aanmeldsysteem. De bijeenkomst is in de Bevrijdingskerk aan de Ritzema Bosweg, ingang Van Schelvenweg 2 te Wageningen en begint om 20.00 uur.

Postzegels verzamelen is een oude, maar nog enthousiast beoefende hobby. Behalve dat filatelie leerzaam is, is het ook leuk. En er zijn veel mogelijkheden. De ene kiest voor een kleurrijk thema als vogels, fietsen of de landbouw. Een ander specialiseert zich in firmaperforaties, postzegels van voormalige kolonies of de postbezorging in Wageningen en omstreken. Maar ook worden gewoon de postzegels van Nederland of West-Europa verzameld.

De bijeenkomsten vinden plaats op de tweede maandag van de maand en kennen een gevarieerd programma. Vast op de avonden is de mogelijkheid om onderling te ruilen en kennis en informatie uit te wisselen. Doorgaans zijn ook de 5-centboeken van de club beschikbaar om in te zoeken. Dit alles kan onder het genot van een drankje.

Heeft u belangstelling of wilt u graag meer informatie, neem dan contact op met: Niek Edelenbosch, tel. 424711.

advertentie
advertentie