Start nieuw seizoen WerkWiel Wageningen

4 september 2021 om 15:43 Lokaal Deel je nieuws

WerkWiel start begin september weer met wekelijkse bijeenkomsten op de dinsdagochtend. We pakken opnieuw het ritme op van afwisselend workshops met thema werk of persoonlijke ontwikkeling en netwerkbijeenkomsten. Een keer per maand organiseren we de netwerkochtend als een wandelochtend, om zo buiten bewegend in of rondom Wageningen met elkaar in gesprek te gaan.

WerkWiel is er voor werkzoekenden, zzp’ers en anderen zonder collega’s. Wij vinden het belangrijk dat jij, ook wanneer je zonder betaald werk zit, zelfvertrouwen hebt, ontdekt wat je graag wilt doen en actief blijft. Daar helpen we elkaar bij. Het maakt niet uit of je een starter bent op de arbeidsmarkt, of juist een ervaren professional. Ook beginnende zzp’ers, actieve vrijwilligers en jobhoppers zijn welkom.

De bijeenkomsten zijn in de sportkantine van de Vlinder aan de Hollandseweg 7 en starten om 9.30 uur, inloop vanaf 9.15 uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. We houden ons aan de geldende coronaregels en voorlopig vragen we om zelf drinken mee te nemen. Verdere informatie vind je op https://werkwiel.wordpress.com of stuur een bericht naar: werkwiel@gmail.com.

advertentie
advertentie