kleding eurokraam
kleding eurokraam Jan Koning

emmaus jaarmarkt op 18 september van 12 tot 4

10 september 2021 om 15:08 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 18 september 2021 houdt Emmaus Regenboog jaarmarkt op de hoek van Bowlespark en Herenstraat. De markt is dit jaar kleiner dan voorheen. Het is evenals vorig jaar een doorloopmarkt met gereguleerde toegang.

Van 12 tot 4 uur ’s middags wordt speelgoed, kunst, klokken, curiosa, boeken, fotografie en kleding te koop aangeboden. Ook schoenen, tassen, sieraden en hoeden zijn van de partij. De eurokraam met koopjeskleding, tassen en schoenen past nog net ergens tussen.

Antieke meubelen en de elpees worden binnen in de winkel aan de Herenstraat aangeboden. Ook bijzondere elektrische apparaten, audio en dergelijke staan binnen opgesteld.

Vreemde Streken serveert drankjes en hapjes, waaronder de falafel!

Let op: de deuren van de winkels van Emmaus zowel aan de Herenstraat 9 als aan de Vijzelstraat 1 gaan tegelijk met de jaarmarkt om 12 uur ’s middags open.

De opbrengst van de markt wordt dit jaar verdeeld over 7 projecten en de solidariteitskas van Emmaus Internationaal. Veel projecten ondersteunen kinderen met onderwijs, schoon water en gezondheidszorg. Iedere euro die op de markt besteed wordt gaat rechtstreeks naar de projecten

advertentie
advertentie