Carwash de Kaardebol in Bennekom gaat verder met jonge ondernemers!

13 september 2021 om 18:16 Lokaal Deel je nieuws



Met grote trots mogen wij u mededelen dat Carwash de Kaardebol in Bennekom van de familie Weideman  is overgenomen door Henry Zumbrink en Joost Cornelisse uit Amerongen.

Henry en Joost komen beide uit Amerongen en hebben veel ervaring in de automotive en Carwash sector. 

Henry en Joost:

Wij zijn super trots dat wij dit mooie familiebedrijf mogen overnemen. Zelf komen wij ook uit ondernemende families. Zo is Henry directeur/eigenaar bij Volvo Reede Amerongen wat al 91 jaar bestaat. De basis van de Carwash zal hetzelfde blijven, een wasstraat en 3 wasboxen. Wel gaan we de wasstraat voorzien van digitale betaalsystemen, nieuwe borstels, geoptimaliseerde wastechniek, ruimere openingstijden en krijgt het pand een nieuw jasje met een frisse uitstraling. Naast de wasstraat komt er per begin 2022 een mooie opslag + kantoorruimte vrij voor de verhuur.

Ivm de verbouwing zal de Carwash de komende tijd alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend zijn. De wasboxen zullen wel elke dag geopend zijn. Na de verbouwing zal de wasstraat van 07.30 tot 21.30 geopend zijn. De wasboxen blijven 24/7 geopend. 

Ook zijn wij momenteel op zoek naar iemand die ons een paar dagen wil assisteren. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact met ons op via onze website. 

Henry en Joost zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen op hun website en social media kanalen. Alles onder de naam Carwash de Kaardebol. 

Na de verbouwing komt er een openingsweek met scherpe prijzen! 

Carwash de Kaardebol
Kaardebol 8 in Bennekom.

advertentie
advertentie