Het Liefdesliederenkoor Oosterbeek o.l.v. dirigent Marc Buijs zingt Bachs Johannes Passion
Het Liefdesliederenkoor Oosterbeek o.l.v. dirigent Marc Buijs zingt Bachs Johannes Passion Fokke Eenhoorn

Liefdesliederenkoor Oosterbeek zoekt projectzangers voor Messiah

24 september 2021 om 10:26 Lokaal Deel je nieuws

Goed nieuws voor wie van zingen en van Haendels Messiah houdt: het Liefdesliederenkoor Oosterbeek zoekt projectzangers voor de Messiah van G.F. Haendel. De repetities starten op maandagavond 4 oktober 2021 om 19.30 uur. De uitvoering staat gepland voor eind november 2022. Het koor zoekt vooral mannenstemmen, ook enkele sopranen zijn welkom.

Het Liefdesliederenkoor, ooit begonnen als smartlappenkoor, heeft zich ontwikkeld tot een ambitieus amateurkoor met een grote liefde voor klassieke muziek. Samen met dirigent Marc Buijs legt het koor de lat steeds hoger. In 2019 oogstte het Liefdesliederenkoor veel lof met zijn sprankelende uitvoering van Bachs Johannes Passion in een bomvolle kerk in Heelsum. Dat succes smaakt naar meer. Daarom heeft het koor nu gekozen voor de Messiah van G.F. Haendel. Opnieuw een prachtig, groot werk, een echte publiekstrekker met een mooie rol voor het koor.

Voor wie het koor wil horen zingen: op 1, 2 en 3 oktober treedt het Liefdesliederenkoor op in de muziektheatervoorstelling Op Koude Grond van Theater De Plaats. Locatie: landgoed Quadenoord in Renkum.

Meer informatie op www.liefdesliederenkoor.nl.

Meer informatie Op Koude Grond: https://muziektheaterdeplaats.nl/event/opkoudegrond1/

advertentie
advertentie