Kantjils gaat goed, Jeugd nog beter

3 oktober 2021 om 21:55 Sport Deel je nieuws

In de derde ronde van de badmintoncompetitie begon het weer te draaien bij Kantjils. In drie thuiswedstrijden werd gespeeld tegen Ricochet uit Wijk bij Duurstede. Het eerste team speelde gelijk, het tweede won met 6-2 en het derde met 5-3. In de slot mix van Kantjils 1, met Jacobsen en Spiering, ging het gelijk op tot de tweede helft van de tweede set. Plotseling lukte toen niets meer bij de Kantjils en alles bij de tegenstander. Invaller Buddy van Rheenen won wel veel: twee van de drie verlengingen die hij speelde. Ook zijn laatste mix, met Rosalinde van Kralingen was lang spannend.

Bij de jeugd werden vier van de vijf wedstrijden gewonnen. Alleen de J1 had te veel moeite met Mariken 1. De jongens wonnen daar hun singels, dat wel. De J2 won verder met 6-0 van Ricochet J1, opmerkelijk gezien het hoge niveau van de senioren Ricochet teams.

Volgende week, 10 november spelen de Kantjils uit, maar wat heet uit? Zowel het eerst als het derde speelt tegen De Lobbers, de Wageningse studenten badmintonvereniging. De fanatieke supporters kunnen om half 2 terecht in De Bongerd.

advertentie
advertentie