De Matchmakers aan slag
De Matchmakers aan slag Hsc Matchmakers

De matchmaker dames sluiten trots het softbal seizoen af

12 oktober 2021 om 16:05 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zondag speelden de dames van de Wageningen Matchmakers hun laatste wedstrijd van het softbal seizoen in Nijmegen. Hier troffen zij de Radboud Rangers, tegen wie ze eerder dit seizoen al met 8-5 wisten te winnen. De dames waren vandaag maar met 8 en kregen daarom versterking van een Matchmaker heer. Ze treffen bij de Radboud Rangers ook nog een oud-teamgenoot, aan wie de Matchmakers graag laten zien hoe goed ze zijn geworden.

Het werd een spannende, maar bovenal erg gezellige wedstrijd. Aan beide kanten werd er goed softbal gespeeld: mooie tikken in het binnen- en buitenveld, goede veldacties, zoals vangballen en een dubbelspel en gestolen honken met veel punten als gevolg. Waar de scheidsrechter nog wel eens een foutje maakte in zijn beslissing, werd de communicatie met de tegenstander en hun coach alleen maar beter. De wedstrijd werd helaas niet gewonnen, door meerdere vrije lopen (4-wijd) en enkele veldfoutjes wisten de Radboud Rangers hun voorsprong de gehele wedstrijd te behouden. 

Eind goed, al goed. De Matchmaker dames zijn dit jaar gepromoveerd en speelden voor het eerst in deze competitie. Ze eindigen als 4de van de 9 en zijn heel trots op deze prestatie!

Wil je ook eens mee softballen in het gezellige damesteam van Wageningen? Dat kan! Stuur een mailtje naar: info@matchmakers-wageningen.nl en hopelijk zien we je snel!

advertentie
advertentie