Matchmakers aan slag
Matchmakers aan slag Hsc Matchmakers

Matchmaker heren beleven zware seizoensafsluiter

12 oktober 2021 om 16:06 Sport Deel je nieuws

Het heren softbalteam van de Matchmakers uit Wageningen hebben de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de Panters uit Tiel met 20-4 verloren. 

Vol overtuiging gingen de mannen uit Wageningen de wedstrijd in met een 13-9 overwinning op zak tegen de Tielse ploeg bij de start van het seizoen; echter bleek snel dat de winst niet mee naar Wageningen zou gaan.

De Panters kregen in de tweede inning de smaak te pakken en noteerden een 11-1 voorsprong die niet meer zou worden ingehaald.

Thom Dekker, werper Matchmakers, liet na de wedstrijd weten: “Over de gehele linie was het zwakjes, er waren veel veldfouten, de outs die we kregen werden niet gemaakt, en aan slag was het simpelweg niet goed genoeg”.

De nieuwe aanwinst bij de Matchmakers mocht met een goed gevoel huiswaarts keren. Hij sloeg zijn eerste honkslag in zijn softbalcarrière.

Wil je ook eens mee softballen in het gezellige herenteam van Wageningen? Dat kan! Stuur een mailtje naar: info@matchmakers-wageningen.nl en hopelijk zien we je snel!

advertentie
advertentie