Heelsums Gelegenheidskoor
Heelsums Gelegenheidskoor Ria Baas

Zangers gezocht voor kerstproject Gelegenheidskoor

22 oktober 2021 om 00:21 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 13 november starten de repetities voor het kerstproject van het Heelsums Gelegenheidskoor. Zangliefhebbers uit Wageningen zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.

Het Gelegenheidskoor is ideaal voor mensen die graag samen zingen maar geen zin hebben om wekelijks op een koor te oefenen. Voor het kerstproject repeteert het koor op zes zaterdagen van 10.45 tot 12.45 uur. De repetities zijn gezellig en intensief en vinden plaats in de voormalige Albert Schweitzer school in Renkum.

Het kerstproject is een initiatief van T2muziek.

“Er zijn al diverse optredens vastgelegd”, vertelt Simon de Jong van T2muziek enthousiast: “We zingen onder andere in Doelum tijdens de maandelijkse zondagmiddag-muziekuitvoeringen, we treden op bij de traditionele Carols bij kaarslicht in de muziektent van Heelsum en zingen in de kerstdienst op zondagochtend in de PKN-kerk Renkum/Heelsum.”

Er is gekozen voor een programma met mooie, originele kers nummers. Denk aan Ein Kindlein ist uns heut geborn, Gaudens in Domino (2stemmig Gregoriaans), The Christmas Samba,  een Tsjaikovsky kerstlied, een kerst Bachkoraal , een of twee melodisch mooie John Rutter songs en een eigen arrangement van Stille nacht. Ook andere wereldse en geestelijke kerstliederen, waaronder Nederlandstalige liederen, komen aan bod. Het repertoire wordt uiteindelijk mede bepaald door het aantal inschrijvingen.


Zangervaring is niet nodig, zelfwerkzaamheid wel omdat het programma in korte tijd wordt ingestudeerd en uitgevoerd. Naast bladmuziek worden geluidsfiles toegestuurd om thuis te beluisteren en mee te oefenen.
Direct aanmelden kan via info@t2muziek.nl. Meer informatie vind je op de website www.T2muziek.nl

advertentie
advertentie