Vlnr: Vincent Vasconcelos Van Leusden en zijn ouders, juf Carin Schuring (juf Montessorischool), Esther van der Zee (Solidez), Henriëtte Tielens (gem. Wageningen)
Vlnr: Vincent Vasconcelos Van Leusden en zijn ouders, juf Carin Schuring (juf Montessorischool), Esther van der Zee (Solidez), Henriëtte Tielens (gem. Wageningen) Nicole Pluim

Vincent Vasconcelos Van Leusden wil Wageningen leuker en mooier maken.

19 november 2021 om 14:59 Lokaal Deel je nieuws

Vincent Vasconcelos Van Leusden (10 jaar) is maandag verrast met een prachtige onderscheiding. Hij deed mee aan de kinderwedstrijd van de gemeente ‘Maak Wageningen Leuker en Mooier’ en werd door de directeur van Solidez maandag in het zonnetje gezet. Alle kinderen van groep 6, 7 en 8 van de Montessorieschool klapten enthousiast in hun handen toen Vincent de onderscheiding trots omhooghield.

Vincent vindt het een leuk en mooi idee om op een grote tafel een plattegrond in 3d te bouwen, een beetje zoals Madurodam eruitzien. Toeristen die Wageningen bezoeken, kunnen op die manier makkelijk hun weg vinden door alle mooie straatjes van Wageningen. De gemeente stelt voor dit project een bedrag van €2.000,- beschikbaar, zodat Vincent dit mooie idee met een kunstenaar kan uitwerken. 

advertentie
advertentie