Het nieuwe boek van Tanja Nijmeijer
Het nieuwe boek van Tanja Nijmeijer Erik Woltmeijer

Boekpresentatie Tanja Nijmeijer: ‘Van guerrilla naar vredesproces’

19 november 2021 om 15:13 Lokaal Deel je nieuws

“Ik ben bij de guerrilla gegaan in de vaste overtuiging dat ik mijn leven zou wijden aan en zou geven voor een ideaal. (...) Dit boek is een relaas van wat ik gezien en beleefd heb.? Dit is mijn verhaal, de getuigenis van iemand die er nog steeds van overtuigd is dat een andere wereld mogelijk is.” Tanja Nijmeijer presenteert op 30 november in de bblthk haar boek ‘Van guerrilla naar vredesproces’.

De Nederlandse Tanja Nijmeijer is bekend geworden door haar deelname aan de strijd van de FARC in Colombia. In 2012 startte het vredesproces in Colombia. Tanja heeft de FARC inmiddels verlaten en probeert nu in Colombia een boerderij en een nieuw leven op te bouwen. Nadat er door anderen van alles over Tanja is geschreven, vertelt ze in een nieuw boek in haar eigen woorden over haar leven als guerrillera.

Gespreksleider Janneke Bruil zal op 30 november via een videoverbinding live in gesprek gaan met Tanja Nijmeijer, die ook een stukje uit het boek zal voorlezen. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Voorafgaand kunt u een drankje bestellen en na afloop kunt u het boek kopen. Boekhandel Kniphorst zal zorgdragen voor de boekverkoop. Deze boekpresentatie is een initiatief van Cultivate!.

Aanvang: 20.00u. Toegang is gratis. Voor deze activiteit is een coronatoegangsbewijs nodig. Aanmelden vooraf is verplicht en kan via www.bblthk.nl

advertentie
advertentie