speel samen kerstmuziek

12 december 2021 om 15:11 Lokaal Deel je nieuws

Het is natuurlijk leuk om naar een concert te gaan luisteren, maar veel mensen vinden het nog fijner om SAMEN muziek te maken. Daarom organiseren oud-leden van de vereniging voor Huismuziek een Kerst Samenspeel Middag op zaterdag 18 december om 14.00 uur in de Brink (Brinkstraat 39) te Bennekom.

Vorig jaar kon deze middag helaas niet door gaan, maar dit jaar gaan we er weer muzikaal tegenaan . Dus, ben je een zanger, gitarist, strijker of blazer van een C-instrument, dan heten wij je van harte welkom. De toegang is gratis. Een kleine bijdrage wordt gevraagd voor de zaalhuur. Neem naast je instrument, muziek en standaard ook je Corona-check, identificatiebewijs en mondkapje mee.

Ben je van plan om te komen, stuur dan een mailtje naar ilonavennegoor@outlook.com. Dan sturen wij de muziek per mail op, zodat je die zelf af kunt drukken. Een selectie is gemaakt uit onze kerstmuziekmap, waarin ruim 150 verschillende kerstmuziekstukken staan, met name samengesteld door oud-dirigent Siem van Huijzen. Dus, kom de 18de naar Bennekom en …. spelen maar.

advertentie
advertentie