Online bijeenkomst: vrijwilligerswerk bij WerkWiel Wageningen

7 januari 2022 om 12:24 Lokaal Deel je nieuws

Je bent op zoek naar betaald werk. Een baan vinden is in deze periode in veel sectoren een lastige opgave, maar vrijwilligerswerk is altijd wel te vinden. Doe je er verstandig aan om je op die manier nuttig te maken? Daarover gaan we bij WerkWiel Wageningen in gesprek met Astrid Zeilstra van het Vrijwilligers Centrum Wageningen. Het doen van vrijwilligerswerk kan je wat opleveren in je zoektocht naar betaald werk. Astrid Zeilstra vertelt daarbij ook wat het Vrijwilligers Centrum voor je kan doen. Dinsdag 18 januari van 9:30 tot 11:00 uur komen we online bij elkaar.

Ben je geïnteresseerd om in gesprek te gaan over vrijwilligerswerk en wat het je kan brengen doe dan mee met de online bijeenkomst van WerkWiel Wageningen. Voor deelname en actuele informatie kijk op de website: https://werkwiel.wordpress.com.

Elke dinsdagochtend organiseert WerkWiel Wageningen een activiteit rondom werk. We ontmoeten elkaar in de kantine van de Vlinder, tijdens een wandeling of online. Wil je meer weten over WerkWiel Wageningen bezoek dan de website of kom een keer naar een ochtend van WerkWiel Wageningen.

Locatie, tijd, deelname bijeenkomsten:

- De kantine van sporthal De Vlinder, Hollandseweg 7 in Wageningen (tenzij anders vermeld)

- Van 9.30 tot 11.30 uur. Inloop vanaf 9.15 uur; napraten en helpen opruimen tot 12.00 uur

- Deelname is gratis. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Voor meer informatie:

Website: https://werkwiel.wordpress.com

LinkedIn pagina: https://nl.linkedin.com/in/werkwielwageningen

Wil je de wekelijkse mail ontvangen meld je dan aan bij werkwiel@gmail.com

Vrijwilligerscentrum Wageningen: https://www.vcwageningen.nl/

advertentie
advertentie