Kylie Totté
Kylie Totté Kylie Totté

Workshop Goed voor jezelf zorgen bij WerkWiel

9 april 2022 om 12:03 Lokaal Deel je nieuws

Op dinsdag 19 april geeft Kylie Totté een workshop bij Werkwiel. Kylie heeft een achtergrond als diëtist/voedingsdeskundige en gezondheidswetenschapper. Het volledige thema van de workshop is: “Goed voor jezelf zorgen als werkzoekende of zelfstandig ondernemer”.
Kylie heeft na haar bachelor en master ervaringen opgedaan in diverse werksettingen en heeft ook vaak in het solliciteerschuitje gezeten. Het kan best een uitdaging zijn om jezelf staande te houden tijdens deze veranderingen en spannende fases. Zo kun je te maken krijgen met de afwezigheid van structuur in je dag/week, piekeren over keuzes en het sollicitatieproces met daarbij behorend jezelf aanprijzen en het incasseren van teleurstellingen. Hoe blijf je in balans of kun je je balans terugvinden? Wat draagt er bij aan jouw gezondheid/welzijn?
In deze workshop komt er een stuk theorie aan bod over gezondheid, waarin wordt besproken welke factoren bijdragen aan een goede gezondheid. In haar verhaal neemt Kylie ook haar eigen ervaringen en geleerde lessen van de afgelopen jaren mee. Daarnaast wordt er ook kort ingegaan op voeding waarbij we aan de slag gaan met een aandachtsoefening. Het belooft een interactieve ochtend te worden. Je bent van harte welkom!

De workshop vindt plaats op dinsdag 19 april van 9.30u tot 11.30 u in de kantine van sporthal De Vlinder, Hollandseweg 7 in Wageningen. Inloop vanaf 9.15 u. Deelname is gratis, koffie en thee kosten een euro. Aanmelden is niet nodig. Kijk voor achtergrondinformatie op de website www.werkwiel.wordpress.com.

advertentie
advertentie