Zangkoor Veya deelt de magie van muziek
Zangkoor Veya deelt de magie van muziek Özcan Kocaman

Vocal Association VEYA zingt ‘Celebration’!

3 juni 2022 om 10:08 Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 10 juni verzorgt het zangkoor Vocal Association VEYA twee concerten in de BBLTHK te Wageningen. Onder leiding van dirigent Tom Erics zingen ze een lekker in het gehoor liggend meerstemmig repertoire van pop tot wereldmuziek. Erics begeleidt op toetsen met de funky groove waar hij als live muzikant in o.a. Café Loburg bekend mee is. Concerten van VEYA hebben altijd een thema en dit keer is dat ‘Celebration’. Bestuurslid Margot Veenenbos licht toe: “Na twee jaar waarin we onze muziek niet hebben kunnen delen, zijn we er helemaal klaar voor om de magie van muziek samen met jullie te vieren!” Het belooft dus een feestelijk concert te worden. Na het concert is er gelegenheid om na te praten met de zangers onder het genot van een drankje.

VEYA is een projectkoor waarbij voornamelijk jonge zangliefhebbers zich verbinden aan de groep per concert met een bijbehorende repetitieperiode van ongeveer 4 maanden. Veel leden doen alle projecten mee en zijn zo permanent lid.

Het concert “Celebration” duurt een uur en heeft een aanvang om 19.00u en één om 20.45u (inloop 18.45u & 20.30u). Tickets kosten €5 (€3,50 voor studenten).

Reserveren kan via de website van de BBLTHK: 

https://bblthk.op-shop.nl/481/vocal-association-veya-zingt-celebration/vanaf/10-06-2022

advertentie
advertentie