De trainer Moussa Kallo
De trainer Moussa Kallo J. Beemdbroek

Begin met hardlopen op 16 september!

3 september 2021 om 08:58 Atletiek Deel je nieuws

Hardlopen is gezond en ontspannend. Het zou toch fijn zijn als jij binnenkort ook 5 km kon rennen in de bossen, het Binnenveld of waar dan ook. Maar hoe begin je? Atletiekvereniging Pallas ‘67 in Wageningen kan je daarbij helpen.

Ben jij iemand die vaak begint, maar ook weer geblesseerd afhaakt? Die hardloopblessure ligt misschien niet aan die oude schoenen, maar aan het te snel opbouwen. Wij kunnen je daarbij helpen om niet te snel te gaan. Daarnaast verbeteren we (direct en indirect) ook je loophouding, -techniek en lichaamskracht.

Ben jij juist iemand die wel graag wilt beginnen, maar er nooit aan toe komt? Uitstelt tot morgen, van uitstel komt afstel? Wij kunnen jou ook helpen! Als je namelijk samen met anderen traint, ben ook jij gemotiveerder om te beginnen en door te gaan. Bovendien kom je er achter dat onze training meer is dan alleen conditie en hardlopen. Het gaat ook om plezier!

Onze voorgaande cursisten ervaren deze beginnerstraining als stimulerend en effectief. Eerdere groepen zijn grotendeels en soms in het geheel bij Pallas ‘67 gebleven. Kom ook ontdekken dat hardlopen de goede sport is voor jou! Onze ervaren en deskundige trainer Moussa Kallo begeleidt jou naar het rennen van die 5 km.

De volgende serie van 10 trainingen start op donderdag 16 september 2021 om 20:00 uur. De elfde bijeenkomst bestaat uit een testloop van 5 km, waarna de cursus feestelijk wordt afgesloten. Inschrijven via pallas67.nl.

advertentie
advertentie