Praktijk Kwetsbare Kracht Herenstaat Wageningen
Praktijk Kwetsbare Kracht Herenstaat Wageningen Simone Lammers-Pouels

Hooggevoelig en/of hoogbegaafd; a blessing in disguise?

10 februari 2024 om 13:26 Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 15 maart a.s. is er van 13.30 tot 16.30 uur in Wageningen een workshop voor hooggevoelige en/of hoogbegaafde volwassenen met een sterke “leefhonger”. 

Vaak zijn deze mensen zowel rustzoekers als altijd op zoek naar (de juiste) prikkels en uitdaging, hebben ze een sterke drive tot creëren en bijdragen, en hebben ze meerdere passies en talenten. 

Het kan een hele uitdaging zijn om dit grote ontwikkelingspotentieel goed uit de verf te laten komen, zonder dat je daarbij steeds leeft met één voet op het gaspedaal en één op de rem; dan weer stress ervaart, dan weer verveling met alle gevolgen van dien. 

In deze interactieve ervaringsgerichte workshop (max 8 pers.) gaan we verkennen hoe dit anders kan, zodat je meer verbinding met jezelf en je kwaliteiten kan gaan ervaren en concrete stappen kunt zetten naar meer energie en bezieling. 

De workshop is interessant voor iedere volwassene die zichzelf herkent in de termen: intens, wilskrachtig, hoogsensitief, bewust, leefhonger, rustzoeker, uitdaging en dynamiek. 

Meer informatie en aanmelden kan bij Simone Lammers van praktijk Kwetsbare Kracht via de website: www.kwetsbarekracht.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie