De hele dag onder de pannen bij SAM Sportweek Lente van Sportservice Wageningen. Een hele dag zwemmen en sporten voor jeugd van 7 t/m 12 jaar.
De hele dag onder de pannen bij SAM Sportweek Lente van Sportservice Wageningen. Een hele dag zwemmen en sporten voor jeugd van 7 t/m 12 jaar. Sportservice De Vallei

Zwemmen en sporten bij SAM Sportweek Lente

14 april 2022 om 13:42 Lokaal Deel je nieuws

Pak de tas maar met zwem- en sportspullen. Op donderdag 28 april en maandag 2 mei houdt Sportservice Wageningen, onderdeel van Sportservice De Vallei, de SAM Sportweek Lente voor alle jeugd van 7 t/m 12 jaar. Zwemdiploma A is nodig om mee te kunnen doen.

Meedoen is de hele dag onder de pannen bij Sportpark en Zwembad de Bongerd. Afhankelijk van de dag in de ochtend of middag zwemmen en zo ook het sportprogramma. Op dat sportprogramma staan diverse clinics volleybal. Een lunch of tussendoortjes meenemen is niet nodig. Ook daar wordt voor gezorgd en natuurlijk is gezond maar zeker ook lekker daarbij vanzelfsprekend.

Meedoen:

Deelname aan één van de twee dagen kost € 8,50 per persoon. Opgeven vooraf is noodzakelijk, er is beperkt plaats beschikbaar. Tickets zijn verkrijgbaar op www.wageningen-actief.nl/sam-sportweek-lente.

SAM Koningsdag 27 april

Buiten de SAM Sportweek Lente is er op woensdag 27 april, samen met de Oranje stichting Wageningen, een sportieve middag in het centrum van Wageningen. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kunnen kennismaken met verschillende sporten. De sportdag vindt plaats rondom het Junushoff theater. Opgeven kan via www.wageningen-actief.nl/koningsdag-kids-27-april.

Meer informatie:

Neem contact op met buurtsportcoach Justin Marks van Sportservice De Vallei voor meer informatie. Stuur daarvoor een e-mail naar justin.marks@sportservicedevallei.nl of bel naar 06 - 825 700 13.

De sportweek is één van de activiteiten die Sportservice De Vallei houdt in de maand waarin fitheid centraal staat onder de noemer #fitinapril.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie