Afbeelding

Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland?

2 april 2024 om 20:44 Overig

WAGENINGEN Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga met het openbaar vervoer! Een leuk dagje uit met uw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een bezoek aan familie of een museum: reis met het openbaar vervoer! Heeft u vragen over de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg. 

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen u graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs antwoord op al uw vragen over het openbaar vervoer. 

Op woensdag 10 april vindt van 10.00 tot 11.30 uur het inloopspreekuur in Wageningen plaats, bij het Startpunt Wageningen aan de Rooseveltweg 408A.

Wilt u liever telefonisch advies? Dat kan! U kunt dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor u klaar om u telefonisch te helpen met uw vraagstuk en zijn bereikbaar via 038-3038010, van maandag tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en op  
maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie en voor een overzicht van alle activiteiten op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

advertentie
advertentie