Wageningen Fashion Weekend

2 april 2024 om 20:47 Overig

WAGENINGEN Op 6 en 7 april is het tijd voor fashion in Wageningen centrum. Op deze zaterdag en koopzondag is het extra gezellig bij de Wageningse modewinkels. Ondernemers en medewerkers verwelkomen je graag en willen de laatste voorjaarsmode aan je laten zien! 

Wageningen Fashion Weekend

Shoppen is in dit weekend extra leuk! Kom shoppen bij de Wageningse modewinkels tijdens het modeweekend, koop en maak kans op een van de 6 keer 150 euro shoptegoed cadeaukaarten. Besteed voor minimaal 10 euro aan mode en je kunt al meedingen naar dit tegoed! Alle ondernemers hebben deelnamekaarten voor je klaarliggen. De trekking gaat op woensdag 10 april plaatsvinden en is te vinden op www.proefwageningen.nl. 

De ondernemers hebben zin in het voorjaar en helpen graag. Ervaar de service en gastvrijheid in de Wageningse modewinkels waar je echt, eerlijk en goed advies krijgt! Kom naar het centrum en maak kennis met de veelzijdigheid en vriendelijkheid van onder andere onze modewinkels. 

Natuurlijk hoort het er een beetje bij om na het shoppen bij de lokale horeca even te genieten van een heerlijke kop thee of cappuccino met iets lekkers of misschien wel een lekkere lunch!

advertentie
advertentie