Sjirk Bijma, Hans Hooft, Henk Wijnveen, Theo Tiemessen en Casper Bijl.
Sjirk Bijma, Hans Hooft, Henk Wijnveen, Theo Tiemessen en Casper Bijl. WOC

Opbrengst vaatje haring voor W45

5 juli 2022 om 10:50 Overig

Haringparty van het WOC

WAGENINGEN Ondernemers, bestuurders en politici met elkaar op een ongedwongen manier in gesprek laten komen. En hen ondertussen verwennen met heerlijke nieuwe haring en een bijpassend wijntje. Dat was het doel van het Wagenings Ondernemers Contact (WOC), de behartiger van de belangen van het Wageningse bedrijfsleven, tijdens hun Haringparty.

Drie jaar geleden organiseerde het WOC ook al een Haringparty met de bedoeling hier een jaarlijkse traditie van te maken. Om bekende redenen ging het de afgelopen twee jaar niet door, maar de herstart smaakte de bezoekers uitstekend. Smit Bedrijfshuisvesting, VPVA Notarissen en Memorise Reclamebureau maakten deze avond mogelijk. Hans Hooft toonde zich met zijn team van Hotel de Wereld een uitstekend gastheer.

Tijdens het gezellige netwerkevent werd ook een vaatje Hollandse Nieuwe geveild voor het goede doel. Dankzij de genereuze biedingen kon het vaatje maar liefst drie keer geveild worden. Theo Tiemessen van Barten Tiemessen NVM Makelaars, Henk Wijnveen van Wijnveen Aluminium en een anonieme bieder hebben het prachtige bedrag van 3110 euro geschonken. Casper Bijl van Wageningen45 mocht de opbrengst in ontvangst nemen. Het WOC had er namelijk voor gekozen om de opbrengst te doneren aan de activiteiten van Wageningen45. “Bij een event op deze historische locatie, Hotel de Wereld, vonden wij dit goede doel erg passend”, aldus WOC-voorzitter Sjirk Bijma. Als WOC steunen wij het feit dat de boodschap van vrede, vrijheid en veiligheid steeds opnieuw onder de aandacht moet komen.”

advertentie
advertentie