La Regadera in Junushoff
La Regadera in Junushoff La Regadera

Programma Junushoff WCZ

Overig

Gezellig in het Junushoffpark

WAGENINGEN Het hart van de cultuurzomer zijn wellicht de concerten in het Junushoffpark. De gezelligheid, het samenzijn, de muziek: echt alles komt dan bij elkaar.

Theater Junushoff heeft dit jaar een zeer uiteenlopend programma. Het zijn drie totaal verschillende events, allemaal met hun eigen charme. Zo zijn er de Spaanse feestband La Regadera, De Vrienden van Straks en de Cabaret Club aanwezig. 

VRIENDEN VAN STRAKS De band Vrienden van Straks speelt op vrijdag 19 augustus op het buitenpodium van Junushoff te Wageningen. 

In het kader van de Cultuurzomer laten deze muzikale vrienden, met volop Wageningse en Renkumse roots, u weer genieten van een avond met liedjes over de worsteling van de volwassen man in deze bijzondere tijden. 

Iedereen staat met ze in de kroeg, liggen met ze te genieten van de stilte, en zijn blij voor ze als hun vriendin weer thuiskomt na een vrouwen-weekendje.. 

En dat alles met meerstemmige zang, vrolijke gitaar- en accordeonklanken en een gezonde dosis humor. Fred, Joep, Theo en Wim kijken uit naar het optreden!

DE CABERET CLUB Op dinsdag 23 augustus kan men genieten van een super leuke en te gekke line-up show. Getalenteerde cabaretiers bieden een theaterbeleving die niet snel vergeten zal worden. 

Op deze avond zijn er vier verschillende cabaretiers voor de prijs van één. De uitgelezen kans om kennis te maken met nieuw talent en oude bekenden. Met o.a. Jeroens Clan (finalisten Leids Cabaret Festival) en Victor Luis van Es (finalist Cameretten). 

Deze avond is Vincent Geers (winnaar Cameretten) de MC. Zeer moeite waard dus!

LA REGADERA De grote klapper in het Junushoffprogramma is een heuse Spaanse feestmachine. La Regadera speelde heel Spanje en Mexico al plat, zowel als headline als samen met Ska-P, Manu Chao en Juanes. Gedurende vijf jaar heeft La Regadera het land van top tot teen - en nog vele anderen - in vuur en vlam gezet met hun enthousiasme en energie. In de meest gevarieerde show die je je kunt voorstellen krijgt het publiek een optimistische high energy boost. In feite is La Regadera een heerlijke bite van een nog uit te vinden genre. Ze mixen ingrediënten als ska, rock steady en punk en combineren dit met reggae, pop en latin invloeden.  Wat je kan verwachten is een frisse en kleurrijke liveshow, waarin ze een verrassend breed publiek van allerlei leeftijden en achtergronden weten te raken. Hun enthousiaste fan base blijft maar groeien en groeien bij elke tour: In 2021 stonden ze op Lowlands. Dit jaar dus ook tijdens de Wageningse Cultuurzomer!

De show van La Regadera is tevens de officiële feestelijke afsluiter van de Wageningse Cultuurzomer, op vrijdag 26 augustus. Voor meer informatie en tickets kijk op www.wageningsecultuurzomer.nl

advertentie
advertentie