True Stories Told Live
True Stories Told Live bblthk

Programma de bblthk Wageningse Cultuurzomer

Overig

Zeer gevarieerd voor iedereen!

WAGENINGEN De bblthk heeft voor deze Cultuurzomer ook weer een leuk programma voor ons in petto. Met oude bekenden zoals bijvoorbeeld Spoken Word en True Stories Told live. Maar ook een nog uitgebreider programma voor het jongere publiek, dan de voorgaande jaren, in samenwerking met de KinderCultuurzomer. Met onder andere een PopUp playground, de lego speelplaats of een workshop Hiphop dansen. Genoeg te beleven dus tijdens de Wageningse Cultuurzomer, voor jong en oud!

SPOKEN *SPECIAL EDITION* Spoken is een open podium voor nieuwe hilarische spannende en ontroerende verhalen. Wat er die avond gezegd gaat worden en door wie is nog niet bekend, dat is helemaal afhankelijk van wie er komt! Dat is het leuke. Iedereen kan zich nog aanmelden. Of er nou gedanst, gezongen, gepraat, muziek gemaakt of juist geluisterd wordt: iedereen is welkom. Laat je dus vooral niet tegenhouden! 

Dit jaar is er extra feestelijke ‘special edition’. Waarom dat zo is moet dan uit gepuzzeld worden. Datum en tijd: woensdag 24 augustus om 20:00 uur in de bblthk.

TRUE STORIES TOLD LIVE True Stories Told Live komt opnieuw terug! En intiem podium voor persoonlijke verhalen die verbinden. Met dit jaar als thema ‘exclusief voor Iedereen’. Tijdens deze avond wordt het podium vrijgegeven voor verhalen over hoe we onszelf vergelijken, hoe we omgaan met onze limieten, hoe we proberen uit te blinken of juist strugglen. 

Zes inwoners van Wageningen krijgen de kans om hun verhaal te delen op het podium. Vooraf worden zij gecoacht Omdat de kern van hun verhaal te komen en ze meer te leren over spreken voor publiek.. Laat jouw verhaal tot leven komen! Datum en tijd: donderdag 25 augustus om 20:00 uur. 

KINDER CULTUURZOMER Tijdens de cultuurzomer zijn er een veel events voor de jongeren en kids onder ons. Zo is er bijvoorbeeld een zeer bijzondere workshop waardoor er verhalen verteld worden met de Storyscope. Dit kan doordat er via blokjes met qr-codes een verhaal live op de muur geprojecteerd kan worden (8 t/m 14 jaar). 

Er is ook een workshop Freerunning, waarbij de coolste trucs geleerd kunnen worden zoals Tricking. Tricking is een stijl waarbij je salto na salto maakt. Maar daar beginnen onze kids natuurlijk niet mee! Ook is er een Urban Hiphop dans workshop, waarin er geleert kan worden hoe het is om lid te zijn van een danscrew. 

Er zijn ook genoeg leerzame events van de bblthk, waaronder de voorleesfiets die langs verschillende speeltuinen gaat om voor te lezen. Of Theater Popsop, die De Gruffalo voorleest met schaduwsilhouetten. 

Op zaterdag 27 augustus zal het eerste kinderstraatmuzikanten festival van Wageningen plaatsvinden, georganiseerd door de Wageningse kinderburgemeester Seppe Meijer zu Schlochtern. Tijdens het straatmuziekfestival mogen kinderen In tijdsblokken van een half uur per keer optreden.

Meld je gauw aan!
www.wageningsecultuurzomer.nl

advertentie
advertentie